Turisme enogastronòmic 5 fires per tastar l'or més preuat De novembre a febrer, diferents municipis de tradició oliverera presenten el primer oli de la temporada, l’anomenat ‘oli nou’
Barcelona Barcelona, la ciutat de la xocolata Resseguim les traces del cacau pels carrers de la ciutat i hi descobrim anècdotes, personatges i secrets que ens expliquen el perquè d’aquesta fal·lera llaminera
Costa Daurada Un bri d'esperança per a la pagesia de la Conca L'elaboració de l'oli d'oliva verge extra, la ramaderia o el cultiu de tòfona revifen a la comarca
Turisme enogastronòmic 9 rutes del vi per vibrar amb l'enoturisme a Catalunya Descobrim la diversitat i la singularitat dels vins catalans amb nou itineraris únics
Costa Brava Siurana d'Empordà, creador del paisatge Un micropoble arrelat a la terra amb productors d'oli, vi i lactics
Turisme enogastronòmic La cultura de l'oli: 5 plans per fer oleoturisme Assaborim i aprofundim en les arrels de la gastronomia catalana amb un producte purament mediterrani
Sardenya Activistes sards del producte local Els fruits de la mar, les oliveres i els camps de cereal alimenten la cuina de l'Alguer
Costa Barcelona Vestigis del mar maresmenc Cerquem l'empremta que pescadors i mariners han deixat en el territori i la gastronomia
Costa Brava Fonda Mitjà, entre mar i muntanya Un establiment del Baix Empordà que es manté fidel a la cuina del país i als productes de la terra
Pirineus Ca l'Amagat, el caliu d'una fonda centenària Traginers, minaires i estiuejants han fet parada en aquest establiment històric
Turisme enogastronòmic Fondes i hostals Repassem la història d'uns establiments que han marcat la tradició gastronòmica al nostre país
Vols rebre més notícies del Descobrir?Subscriu-te al nostre newsletterAccepto el tractament de les meves dades personals de conformitat amb la política de privacitat