Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oli d’oliva verge extra Escornalbou, la cooperativa agrícola de Riudecanyes posa en marxa els ‘Esmorzars entre oliveres centenàries’. La nova proposta d’oleoturisme ofereix l’oportunitat de gaudir d’un esmorzar enmig de la natura i fusiona un dels productes gastronòmics estrella del territori amb el patrimoni gastronòmic, cultural i paisatgístic de Riudecanyes.
L’activitat es desenvolupa en uns terrenys de la cooperativa on creixen oliveres centenàries i algunes de mil·lenàries, i consisteix en un esmorzar de pagès amb productes tradicionals i típics de la zona. Després de l’àpat, els assistents fan una visita comentada pels camps d’oliveres d’aquest municipi del Baix Camp.
La proposta s’organitza per als caps de setmana i consta de quatre grans eixos, que van des d’una visita guiada per les plantacions d’olivera fins a un recorregut pel poble de Riudecanyes i els seus principals monuments històrics, una visita al Centre d’Interpretació dels Fruits del Paisatge, amb degustació de l’oli d’oliva verge extra Escornalbou, o conèixer des de dins la història i l’entorn del castell d’Escornalbou.
L’activitat es desenvolupa en uns terrenys de la cooperativa on creixen oliveres centenàries i algunes de mil·lenàries, i consisteix en un esmorzar de pagès amb productes tradicionals i típics de la zona. Després de l’àpat, els assistents fan una visita comentada pels camps d’oliveres d’aquest municipi del Baix Camp.
La proposta s’organitza per als caps de setmana i consta de quatre grans eixos, que van des d’una visita guiada per les plantacions d’olivera fins a un recorregut pel poble de Riudecanyes i els seus principals monuments històrics, una visita al Centre d’Interpretació dels Fruits del Paisatge, amb degustació de l’oli d’oliva verge extra Escornalbou, o conèixer des de dins la història i l’entorn del castell d’Escornalbou.