Els tres productors de vi del cap de Creus s’han unit en l’associació Ceps de Cap de Creus per donar a conèixer el paisatge i la biodiversitat de la terra on es cultiva vinya i s’hi fa vi.
El cultiu de la vinya al Parc Natural del Cap de Creus és una activitat ancestral i una font de riquesa per als ecosistemes del territori, amb un treball respectuós, ecològic i amb un impacte positiu per a l’evolució dels paisatges, menys vulnerables als incendis.
Mas Estela, Mas Espelt i Mas Sa Perafita de Martín Faixó són els tres cellers que s’han unit en aquesta associació, que rep el suport del Parc Natural del Cap de Creus i que ofereix un munt de possibilitats per visitar el territori, des de visites conjuntes a les tres finques fins a tasts de vins o visites guiades o per lliure. També ofereixen la possibilitat que siguin els mateixos propietaris els que condueixin les visites.
El cultiu de la vinya al Parc Natural del Cap de Creus és una activitat ancestral i una font de riquesa per als ecosistemes del territori, amb un treball respectuós, ecològic i amb un impacte positiu per a l’evolució dels paisatges, menys vulnerables als incendis.
Mas Estela, Mas Espelt i Mas Sa Perafita de Martín Faixó són els tres cellers que s’han unit en aquesta associació, que rep el suport del Parc Natural del Cap de Creus i que ofereix un munt de possibilitats per visitar el territori, des de visites conjuntes a les tres finques fins a tasts de vins o visites guiades o per lliure. També ofereixen la possibilitat que siguin els mateixos propietaris els que condueixin les visites.