És una de les varietats de marisc més gustoses del mercat. Parlem de la gamba que es pesca davant la Costa Durada, que és d’un color vermell molt intens i que pot arribar als 20 cm. Per promocionar-la i donar-la a conèixer, s’ha creat la marca Gamba de Tarragona, que acaben de presentar el Patronat de Turisme de Tarragona, el Port de Tarragona i la Confraria de Pescadors.
La primera acció de promoció de la nova marca seran unes jornades gastronòmiques que es faran a Tarragona del 13 al 29 de març. Hi participaran bona part dels restaurants del Serrallo, la Part Alta i el centre de la ciutat. A més de les jornades, també es difondrà un audiovisual que mostrarà els passos que segueix una gamba des que es pesca fins que arriba a la taula.
La marca Gamba de Tarragona és una reivindicació històrica, i permetrà impulsar un producte que ja és molt cotitzat als mercats i que es pot trobar a les cartes dels millors restaurants. Unes vuit barques del Port de Tarragona es dediquen exclusivament a la captura de la gamba, per a la qual es necessita una gran destresa, ja que viu a més de 400 metres de profunditat.
La primera acció de promoció de la nova marca seran unes jornades gastronòmiques que es faran a Tarragona del 13 al 29 de març. Hi participaran bona part dels restaurants del Serrallo, la Part Alta i el centre de la ciutat. A més de les jornades, també es difondrà un audiovisual que mostrarà els passos que segueix una gamba des que es pesca fins que arriba a la taula.
La marca Gamba de Tarragona és una reivindicació històrica, i permetrà impulsar un producte que ja és molt cotitzat als mercats i que es pot trobar a les cartes dels millors restaurants. Unes vuit barques del Port de Tarragona es dediquen exclusivament a la captura de la gamba, per a la qual es necessita una gran destresa, ja que viu a més de 400 metres de profunditat.