Tretze empreses agroalimentàries de la Conca de Barberà acaben de presentar la marca ‘Fet a la Conca. Qualitat Alimentària’, creada per l’Associació de Productors Agroalimentaris de la Conca de Barberà per sumar sinergies en la comercialització i la promoció conjunta dels productes sota una mateixa marca territorial.
Les empreses agroalimentàries que s’han sumat a la iniciativa són Aromis, que produeix safrà i plantes aromàtiques; el forn de pa artesanal Cal Tullet; Carquinyolis Ferrer; els cellers de vi Gatzara, Vega Aixalà, Vidbertus i Vins de Pedra; Herbes de la Conca, de productes ecològics; Hortus Aprodiscae, que elabora conserves dolces i salades amb productes ecològics; la licorera On The Rocks; la formatgeria Sant Gil d’Albió; Tòfona de la Conca, i La Sinagoga, que elabora oli d’oliva verge extra.
Totes aquestes empreses elaboren els seus productes a la comarca i posaran una etiqueta comuna als productes que desitgin, amb el nom i el logotip de la marca.
Les empreses agroalimentàries que s’han sumat a la iniciativa són Aromis, que produeix safrà i plantes aromàtiques; el forn de pa artesanal Cal Tullet; Carquinyolis Ferrer; els cellers de vi Gatzara, Vega Aixalà, Vidbertus i Vins de Pedra; Herbes de la Conca, de productes ecològics; Hortus Aprodiscae, que elabora conserves dolces i salades amb productes ecològics; la licorera On The Rocks; la formatgeria Sant Gil d’Albió; Tòfona de la Conca, i La Sinagoga, que elabora oli d’oliva verge extra.
Totes aquestes empreses elaboren els seus productes a la comarca i posaran una etiqueta comuna als productes que desitgin, amb el nom i el logotip de la marca.