299
Juliol - agost2023
299
Juliol - agost2023
Món Descobrir
Fàcilment identificable pel seu plomatge negre brillant, el gall negre del Penedès és una au de carn ferma, gustosa i a la vegada sucosa que forma part de la cuina tradicional penedesenca i que és i una menja habitual tant per Nadal com per les festes majors.
El turisme de creuers no para de créixer i Barcelona és un dels principals ports del món d’aquest sector
El Solsonès és una de les comarques catalanes amb més art megalític. Un projecte de recuperació i estudi d’aquest llegat prehistòric va retirar sis estàtuesmenhirs, de les quals tres ja han estat restaurades i retornades al territori.
Dossier central
Terra de mar
L'equip inicia una nova ruta que transcorre entre el delta de l'Ebre i el cap de Creus
L'equip pedala pel Delta de l'Ebre i busseja sobre prats de posidònia a l'Ametlla de Mar
L'Expedició combina paisatges de mar i de muntanya mentre recorre la costa de Tarragona
Les bicicletes es concverteixen en protagonistes en aquest transitori canvi de paisatge
L'equip camina de cala en cal i navega amb caiac i veler en el darrer tram de la ruta
Viure i veure
L'estiu és temps de festa i festa i de les grosses. Són moltes les viles, els pobles o les ciutats que es vesteixen de gala per commemorar la seva festa local per excel·lència.