294
Gener - febrer2023
294
Gener - febrer2023
Món Descobrir
El gra de fajol, també anomenat blat serrat, blat cairut o blat sarraí —tot i que no és un cereal—, és un dels productes més representatius de la cuina tradicional de la Garrotxa, especialment en forma de farinetes dolces.
L’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre treballa per tal de promoure els valors de l’ecoturisme a la zona
Un grup d’investigadors han excavat el fòssil d’una tortuga marina de dimensions colossals al Pirineu català
Reportatges
Com marca la tradició, Balsareny surt al carrer amb cavalls i carruatges per celebrar la Festa dels Traginers.
Dossier central
Escapades a la neu
Arriba l'hivern al parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i a la Vall de Camprodon
Els boscos de la vall de la Vansa i Sant Joan de l'Erm ens esperen per gaudir de l'estació més freda
Un paradís blanc
La comarca és un cofre ple de tresors romànics
Us presentem tres opcions per descobrir el paisatge de l’Alta Ribagorça
Viure i veure
Rutes
Us presentem tres opcions per descobrir el paisatge de l’Alta Ribagorça