L'immens rebost del Baridà

Formatges, carns, bolets, pans cuits amb llenya i restaurants amb bon producte són el menú gastronòmic del territori

Text:
Carles Pont
A l’època de cacera és molt popular menjar porc senglar, una carn que combina molt bé amb els bolets i amb tot tipus de fruites de tardor
A l’època de cacera és molt popular menjar porc senglar, una carn que combina molt bé amb els bolets i amb tot tipus de fruites de tardor FOTO: Getty Images
25 d'octubre de 2021
Guardar a favorits
Al Baridà la natura t’aclapara.  L’omnipresent serra del Cadí, els boscos frondosos de Lles i Arànser, el riu de la Llosa i el Segre, el prat de Cadí, a Estana, i el d’Aguiló, a Montellà, o les terres conreades a tocar de cada poble, amb horts endreçats i prats de pastura, esdevenen un rebost d’una extensió immensa. El Baridà, tot i ser un regal per als sentits, és una terra feréstega per a l’agricultura Els bolets, les truites de riu, la llet de les ca