El Montsant: muntanyes de fe

La vida de pregària a la serra Santa

Autor:
Sònia Casas
L’ermita de Sant Bartomeu, del segle XIII, jeu refugiada al congost de Fraguerau, que rep aquest nom perquè hi va fer estada l’ermità fra Guerau Miquel al segle XII
L’ermita de Sant Bartomeu, del segle XIII, jeu refugiada al congost de Fraguerau, que rep aquest nom perquè hi va fer estada l’ermità fra Guerau Miquel al segle XII FOTO: Rafael López-Monné
25 d'octubre de 2007
Finesos, novazelandesos, nord-americans, sud-africans... Tots marxen del Priorat fascinats pel paisatge. “Sovint me’l comparen amb la regió italiana de la Toscana i s’exclamen: ‘Però com pot ser que aquest indret sigui encara tan poc conegut!’”, explica l’Alícia Juanpere, de casa Catacurian, al Masroig, un dels pocs centres del nostre país especialitzat en vacances gastronòmiques d’alt nivell. La seva proposta inclou classes de cuina mediterrània, tastos de vins i olis i ll