La Selva: mar o muntanya?

El massís de Cadiretes aporta personalitat a la cuina marinera

Autor:
Salvador Garcia-Arbós
Al paratge de Sant Pere del Bosc, presidit pel santuari modernista reconvertit en hotel, s’hi arriba per una carretera que s’agafa des de l’avinguda Vila de Blanes, a Lloret
Al paratge de Sant Pere del Bosc, presidit pel santuari modernista reconvertit en hotel, s’hi arriba per una carretera que s’agafa des de l’avinguda Vila de Blanes, a Lloret FOTO: Wikipedia Commons
25 d'abril de 2015
Enumerar els recursos i els atributs gastronòmics de la Selva marítima pot semblar hiperbòlic. Per començar, la frondositat boscosa del massís de l’Ardenya-Cadiretes, entre Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols, ja justificaria la denominació oficial de tota la comarca, la més forestal del país. Vull dir que justificaria parlar de bolets i prou. El savi del CSIC Enric Ballesteros ja hi va dedicar el llibre Bolets del massís de Cadiretes, editat per Brau el 2001, un volum po