Activistes sards del producte local

Els fruits de la mar, les oliveres i els camps de cereal alimenten la cuina de l'Alguer

Autor:
Kris Ubach
El nucli històric de l’Alguer està voltat d’aigua per tres costats, i conserva encara l’estructura catalana i bona part de les muralles i de les torres, com la de l’Esperó Reial
El nucli històric de l’Alguer està voltat d’aigua per tres costats, i conserva encara l’estructura catalana i bona part de les muralles i de les torres, com la de l’Esperó Reial FOTO: Kris Ubach
25 de juny de 2024
Ja fa dies que els pescadors no poden sortir al mar. Són al moll, dempeus o asseguts en cadires de vímet, aprofitant per desenredar les xarxes i treure’n les pedres que han arrossegat involuntàriament. Al fons, les primeres llums del dia tenyeixen els vells murs de l’Alguer d’un intens color daurat. —Bon dia, com va la pesca?— pregunto als dos nois més joves del grup. —Doncs no gaire bé —contesta un d’ells en perfecte català de l’Alguer—. Fa tres dies que no