Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -50%
SUBSCRIU-T'HI AQUEST ESTIU I GAUDEIX D'UN DESCOMPTE ESPECIAL

‘Fars de Ponent’, un recorregut pels campanars i talaies de la plana de Lleida

El visitant podrà adquirir un passaport que s’ha d’anar segellant a cada destinació per obtenir un obsequi

El nou itinerari turístic permetrà als visitants conèixer alguns dels monuments —catedrals, esglésies, convents, torres de guaita…— més emblemàtics de la plana de Lleida. En total, el recorregut inclou nou campanars i talaies que han esdevingut les primeres fites de la nova ruta ‘Fars de Ponent’: la Seu Vella de Lleida (el Segrià), Santa Maria de Linyola (el Pla d’Urgell), Sant Miquel d’Os de Balaguer (la Noguera), Santa Maria de Balaguer (la Noguera), l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques (les Garrigues), Sant Bartomeu de Bellpuig (l’Urgell), Santa Maria de l’Alba de Tàrrega (l’Urgell), Santa Maria de Cervera (Segarra) i el Pilar d’Almenara d’Agramunt (l’Urgell).

Per tal de fer la ruta, el visitant pot adquirir un passaport on s’ha d’anar posant un segell o adhesiu en la visita a cadascun dels punts de referència, a manera de petit àlbum col·leccionable. El passaport es pot adquirir als punts d’informació que indica cada municipi. Els primers 3.000 són gratuïts i condicionats a la primera visita que es porti a terme.

La ruta és lliure, sense ordre de recorregut predeterminat ni restricció d’edat, i amb el límit temporal establert d’un any des del primer segell o adhesiu fins a aconseguir-ne l’últim. Durant aquest primer any ja es podrà gaudir d’alguns avantatges, com descomptes i preus especials en les visites de pagament per accedir a diferents monuments i equipaments.

Un cop completada la ruta, els titulars del passaport rebran un obsequi de recordatori, que serà un producte de marxandatge, com ara la samarreta de ‘Fars de Ponent’, la col·lecció de postals o la reproducció a escala d’un dels fars.

Els interessats poden consultar la web farsdeponent.cat, on trobaran informació sobre el funcionament del passaport i sobre cadascun dels monuments proposats, amb horaris, preus, telèfons de contacte i altres dades d’interès.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació